NÅR DU VIL HA
#SERIOUSLYFUN I
OSLO - SNØ

Velkommen til JumpYard. Her kan dere gå løs på alt fra trampoliner, klatring, SkyRider, Wipe Out og høydebane. Ta med dine venner og få pulsen til å øke sammen!

Previous
Next
Previous
Next

TRAMPOLINEPARK I OSLO - SNØ

Den følelsen av å ha det skikkelig kult – bestill nå! Uansett hvilke morsomme aktiviteter du liker – å bare hoppe rundt, klatre, ha det kult eller lære seg noen nye triks – dette kan du få oppleve hos oss på JumpYard. I tillegg til våre trampoliner så kan du prøve SkyRider, Valo TV, Color Climb, Høydebanen, BattleBeam og Ninjabanen. Ta din egen vei, for din egen skyld eller sammen med dine venner. Seriously Fun – det er vårt løfte til deg. Bestill en kul aktivitet med barna i JumpYard Trampolinepark i SNØ.

JUMPYARD OSLO - SNØ

Vi tar det kule på alvor! Et besøk hos oss er både morsomt og slitsomt på samme tid. Besøk oss med hele familien, laget eller bursdag – hvilken som helst dag i uken. Aktivitetene våre passer for de fleste, og når dere føler at dere er ferdig, kan dere koble av i kafeen med god mat og drikke – og selvfølgelig gratis WiFi.

Priser og åpningstider

Vanlige åpningstider

Mandag–fredag: 10.00–20.00
Lørdag–søndag: 10.00–19.00

Klikk her for å se alle våre avvikende åpningstider!

JumpTime - 1 time

Mandag-torsdag tilbyr vi en ekstra time! (Gjelder ikke skoleferier og helligdager).

Nettbestilling

Drop-in

Ekstratime

170 kr/pers.

190 kr/pers.

80 kr/pers.

JumpFamily - 1 time

(4 pers. til prisen av 3, hvorav minst 1 og høyst 2 over 18 år)
Mandag-torsdag tilbyr vi en ekstra time! (Gjelder ikke skoleferier og helligdager).

Nettbestilling

Drop-in

Ekstratime

510 kr/fam.

570 kr/fam.

240 kr/fam.

I løpet av sommeren, skoleferier og røde dager gjelder ordinær hopptid (1 time). Les mer om når ordinær hopptid gjelder.

Husk å ta med hengelås! Det er også mulig å kjøpe hengelåser hos oss. SkyRider og høydebanen er Ikke inkludert i inngangsprisen.

ALDERSGRENSER

Barn 0-3 år
Får av sikkerhetsgrunner ikke hoppe hos JumpYard.

Barn som har fylt 4-5 år
Kan hoppe hvis de har en voksen i lokalet som tar ansvar for barnet. Hvis den voksne ikke har betalt entré, kan vedkommende ikke hoppe på trampolinene eller bruke andre attraksjoner, men de kan bli med i parken.

Barn 6-10 år
Kan hoppe selv både på hverdager og i helger, men med en voksen i lokalet som har ansvar for barnet. Den voksne behøver imidlertid ikke å være med på trampolinene.

Barn 11 år og oppover
Kan komme hit selv og hoppe, men den foresatte har likevel ansvar for dem i den tiden de er her.

Kontakt
Mail: info.sno@jumpyard.no
Tel: 31 42 10 40

IG/FB/TikTok: @jumpyardsno